Teamtrainingen
Door jarenlang te werken met allerlei teams en het begeleiden van teams bij reorganisatieprocessen heeft CransàlaCarte zeer veel ervaring op het gebied van teamtrainingen. Na een intake gesprek wordt bepaald hoe lang de training gaat duren en wat de doelstelling van de training zal zijn.
Het hoofddoel van de training zal meestal zijn: “Het verbeteren van het teamproces”. Om dit doel te bereiken wordt meestal gekozen voor een aantal subdoelen. Subdoelen kunnen zijn:
·        Verbeteren van de samenwerking .
·        Verbeteren van de onderlinge communicatie.
·        Vaststellen en bespreken teamrollen. 
·        Aandacht hebben voor elkaar (empathisch vermogen).
·        Herkennen en gebruiken van diverse leiderschapsstijlen
·        Gebruik maken van elkaars kwaliteiten
·        Kennen van eigen en anders sterke en zwakke punten
·        Respect voor elkaars functioneren
 
CàlaC onderscheidt zich op dit terrein vooral door het werken met fysieke/actieve opdrachten waarbij de theorie als een rode draad door de trainingen heenloopt. De oefeningen worden steeds geëvalueerd en teruggekoppeld naar de gekozen subdoelen en naar praktische en herkenbare situaties in de werksituatie . Hierdoor krijgt iedere deelnemer meer inzicht in zijn eigen handelen en het handelen van de ander. In bepaalde gevallen worden de opdrachten gefilmd en worden deze opnamen gebruikt bij de evaluatie.
 
De door CàlaC gegeven teamtrainingen kunnen op elk niveau gegeven worden. Voor teams en groepen die dagelijks met elkaar werken, samenstellingen van groepen die incidenteel met elkaar werken of managementteams e.a. denkbare samenstellingen
Maximale groepsgrootte is 10 personen.
Nieuwe Bikers Haarlemmerm

Opnieuw zijn er 6 gemeenteambtenaren opgeleid als Biker. Ook de ...

Nieuw vanaf het voorjaar

Exclusieve teambuildingsdag in de grachten van Am...

Toezichthouders doen het

De handhaving en toezichthouders doen goede zaken in Hoofddorp en andere dorpen in de Haarlemmerm...