Bike Patrol Project
Sinds het jaar 2000 doet het fenomeen “Biken” zijn intrede in het geüniformeerde straatbeeld. De eerste politieagenten gaan surveilleren op mountainbikes en zijn gekleed in sportieve en functionele kleding.
 
In 2008 verspreid het “bikevirus” zich onder diverse andere diensten en instanties die op de mountainbike hun werkzaamheden uit gaan oefenen. Ambulancediensten, brandweer en handhaving- en toezichthouders van gemeenten hebben de voordelen van hun werk op de mountainbike ontdekt.
 
Voordelen van het werken op de mountainbike zijn:
·        Grote actieradius in vergelijking met voetsurveillance.
·        Snelle verplaatsingen, vooral in ochtend- en avondspits.
·        Betere bereikbaarheid in de stad, woonerven, schoolpleinen en speelplaatsen.
·        Inzet bij evenementen.
·        Beter aanspreekbaar en daardoor klantgerichter.
 
Een aantal voordelen voor uw bedrijfsvoering zijn:
·        Milieu bewuste uitstraling.
·        Besparing op autokosten en brandstof.
·        Gezonde en fitte werknemer.
 
CransàlaCarte biedt u het “Bike Patrol project” aan. Als u besluit om uw medewerkers op de mountainbike te laten werken kunt u via CàlaC uw mensen laten selecteren en opleiden. Ook adviseren en begeleiden wij u bij inkoop van fietsen en kleding, verzorgen wij voor u de basisopleiding, vervolgopleiding en onderhoudstrainingen.
Als u geen gebruik wilt maken van het complete Bike Patrol pakket dan kunt u ook alleen uw trainingen door ons laten verzorgen.
 
CransàlaCarte heeft veel ervaring op het gebied van bikeopleidingen. Tientallen politiebikers zijn door CàlaC geselecteerd en opgeleid. In Suriname doen momenteel 17  trotse politiemensen dienst op de bike in voor het klimaat zeer geschikte kleding. Zij zijn een verrijking in Paramaribo en door hun uitstraling en houding zeer geliefd bij de bevolking.
Haarlemmermeer is één van de eerste gemeenten in Nederland waar handhaving- en toezichthouders opgeleid zijn als biker. Zij doen hun werkzaamheden in volledig biketenue en op herkenbare bikes. Deze Boa’s zijn snel en flexibel in het uitvoeren van hun taken zoals parkeercontrole, milieucontrole, bestrijden van hondenoverlast e.a. kleine ergernissen. In bepaalde gevallen assisteren zij de politie b.v. tijdens grote evenementen zoals “Mysteryland”.
 
Nieuwe Bikers Haarlemmerm

Opnieuw zijn er 6 gemeenteambtenaren opgeleid als Biker. Ook de ...

Nieuw vanaf het voorjaar

Exclusieve teambuildingsdag in de grachten van Am...

Toezichthouders doen het

De handhaving en toezichthouders doen goede zaken in Hoofddorp en andere dorpen in de Haarlemmerm...