Trainingen houding, gedrag,fysieke en mentale vorming
Werving en selectie:
Hebt u ook problemen met het werven van jonge mensen die graag bij de politie, douane, brandweer of bij een andere overheidsinstantie willen werken maar eigenlijk nog geen idee hebben waar zij aan beginnen?
Leuke jongelui die net van school komen en denken:”wat zal ik eens gaan doen”. In eerste instantie is dit niet de instelling en houding die u verwacht maar soms weet de jeugd nog niet wat zij wil!
CransàlaCarte kan u helpen uw potentiëlen duidelijk te maken waar zij terecht komen en hen voorbereiden op die zaken die van hen verwacht worden.
 
Zijn er in uw wervingstraject kandidaten waar u wel iets in ziet maar voldoen zij nog niet aan de competenties die u stelt, neem dan contact op met CàlaC.
De trainers/docenten hebben jarenlange ervaring met het selecteren en opleiden van studenten en het opleiden van politiemensen en weten exact wat er van politiemensen en andere overheidsdienaars wordt verwacht. In een opleidingstraject van een nader te bepalen periode waarin uw kandidaten wekelijks twee trainingen van 2 uur volgen worden zij getraind op houding en gedragsaspecten, fysieke conditie, mentale weerbaarheid, doorzettingsvermogen, plaats in de groep e.a.
Naast de basisvaardigheden kunt u aangeven welke competenties extra aandacht moeten hebben.
Nieuwe Bikers Haarlemmerm

Opnieuw zijn er 6 gemeenteambtenaren opgeleid als Biker. Ook de ...

Nieuw vanaf het voorjaar

Exclusieve teambuildingsdag in de grachten van Am...

Toezichthouders doen het

De handhaving en toezichthouders doen goede zaken in Hoofddorp en andere dorpen in de Haarlemmerm...