Over ons
CransàlaCarte is de bedrijfsnaam van onze onderneming en staat voor Maatwerk.
Eigenaar en hoofdtrainer/-coach/-opleider van CàlaC is Simon Crans. Ondergetekende is vanaf 1986 als trainer/ docent beroepsvaardigheden werkzaam bij de politie. Dit is een veelzijdige functie waardoor veel kennis en expertise aanwezig is op het gebied van opleiden en trainen. Ook is ervaring opgedaan als docent van het CIOS te Haarlem in het vak “beroepen in uniform”.
Alle door CàlaC gegeven opleidingen vinden plaats na een intake gesprek met de betreffende klant. Ons uitgangspunt is: “Voldoen aan de wensen van de klant”.
Alle bij CàlaC werkzame trainers/docenten hebben ruime ervaring in de door CàlaC gegeven opleidingen.
Enkele opleiding highlightsvan CransàlaCarte zijn:
  • Het opzetten van een Bike patrol Project in Suriname. Hier surveilleren 17 Surinaamse politieagenten in Paramaribo in volledig herkenbaar biketenue en zwarte Santos bikes.
  • Het opzetten van een Bike patrol Project bij de gemeente Haarlemmermeer. Daar rijden in Hoofddorp binnenkort 8 door CàlaC opgeleide handhaving- en toezichthouders als herkenbare bikers door de gemeente.
  • Samenwerking- en teamtrainingsactiviteiten met brandweerkorpsen uit de gemeenten Zaanstad, Alkmaar, Wieringermeer en Hoorn. Tweedaagse trainingen met personeel van de provincie Noord-Holland een afdeling van staalconcern Corus, management trainingen Schiphol en tientallen twee- daagse trainingen met teams en diensten van de politie.
Nieuwe Bikers Haarlemmerm

Opnieuw zijn er 6 gemeenteambtenaren opgeleid als Biker. Ook de ...

Nieuw vanaf het voorjaar

Exclusieve teambuildingsdag in de grachten van Am...

Toezichthouders doen het

De handhaving en toezichthouders doen goede zaken in Hoofddorp en andere dorpen in de Haarlemmerm...